Ağlama Fener Ağlama

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Terim'den derbi taktiği!



Şampiyonluğu garantilemesine rağmen ezeli derbi için ciddiyeti elden bırakmayan Fatih Terim, Boğaz Köprüsü'ne yakın bir otelde kamp kararı verdi.
Terim'den derbi taktiği!
Terim'den derbi taktiği!

Geçen sezon Süper Final'deki Fenerbahçe maçı öncesi teknik direktör Fatih Terim, Boğaz Köprüsü'ne yakın bir otelde takımı kampa sokmuştu.

Galatasaray derbiye full konsantrasyon gidecek. Süper Lig'de bitime 2 hatfa kala şampiyonluğu garantileyen Aslan, 19. Lig Şampiyonluğu unvanını derbi galibiyetiyle taçlandırmak istiyor. Bu nedenle teknik direktör Fatih Terim, oyuncularına "Disiplinden taviz yok. Kazanmaya gidiyoruz. Böylesine derbileri kazanmak pek çok şeyden daha önemlidir. Sizden derbi galibiyeti bekliyorum" dediği öğrenildi.

Deneyimli teknik adam, bu çerçevede işi daha da sıkı tuttu ve takımı, Boğaz Köprüsü'ne yakın bir otelde kampa almaya karar verdi.

Galatasaray, yarın otelde kampa girecek. Geçen sezon Süper Final'deki, şampiyonluk maçında olduğu gibi Terim, Florya yerine, 1. Boğaz Köprüsü'ne yakın bir otede takımı kampa sokmuştu. Nedeni ise otelin birinci köprüye yakın olması, kafilenin trafik sorunu yaşamadan doğrudan Kadıköy'e ulaşmasını sağlayacak. İkinci etken ise derbilerden önce Florya'da toplanan taraftarlar nedeniyle takım otobüsünün çıkışının geciyor olması. Geçen yıolduğu gibi bu sezon da taraftarlar, takımın çıkışını görmek, futbolculara destek olmak amacıyla Barbaros'ta Plaza Otel'in önünde toplanacak ve uzun bir konvoy oluşturarak Kadıköy sapağına kadar takıma eşlik edecek.

Futbolcuları hırs bastı

Sarı-Kırmızılı takımda Wesley Sneijder'in de oynayabilecek duruma geldiği öğrenildi. Fatin Terim'in bu karşılaşmada ideal 11'ni bozmaması bekleniyor. Kırmızı kart cezalısı Umut Bulut ve sakatlıktan yeni çıkan Çağlar dışında takımda eksik bulunmuyor. Sarı kırmızılı futbolcular ise her ne kadar şampiyonluğu garantilemiş olsalar da, bu koşullarda Kadıköy'de elde edilebilecek bir galibiyetin ne kadar önemli olduğunu konuşuyorlar. Özellikle Drogba ve Sneijder'in maçı heyecanlı beklediği öğrenildi. Fildişi Sahilli yıldızın yakın çevresine karşılaşmanın son derece çekişmeli geçeceğini, böylesine önemli bir derbide oynamanın hazzını yaşamak gerektiğini söylediği öğrenildi.

ÖZGÜR SANCAR - BUGÜN GAZETESİ

0 yorum :

Yorum Gönder