Ağlama Fener Ağlama

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Erman Kılıç : "Rahat Kazanırız"

Erman Kılıç  : "Rahat Kazanırız"
Erman Kılıç  : "Rahat Kazanırız"
Şampiyonluk maçına çıkacak olan Galatasaray’a meydan okudu
“Ligde kalma stresi yaşamıyoruz, rahatız ve bu bizim için büyük avantaj. Sıkıntılı olmayınca, daha iyi oynayan bir ekibiz. Galatasaray karşısında alnımızın akıyla mücadele edeceğiz ve kazanacağız. Onların durumu bizi ilgilendirmiyor”

Haftanın en kritik maçı hiç şüphesiz ki Türk Telekom Arena’da oynanacak. Sivasspor, Galatasaray’a konuk olacak. Eğer Cimbom kazanırsa, Süper Lig şampiyonluğunu ilan edecek. Bu 90 dakika öncesi pek çok şey konuşulurken, Sivasspor’un kaptanı Erman Kılıç’a ulaştık, görüşlerini aldık. AMK’ya samimi açıklamalarda bulunan başarılı oyuncu, “Ligde kalma stresi yaşamıyoruz. Rahatız ve bu bizim için büyük avantaj. Sıkıntılı olmayınca, daha iyi oynayan ve istediğini yapan bir ekibiz. Bu durum bizim için avantaj. Kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroyuz ve Galatasaray karşısında alnımızın akıyla mücadele edeceğiz. Kazanacağımıza dair inancım tam” dedi.

‘BASKIYA ALIŞIĞIZ’


Statta yaşanacak olası baskı ortamıyla ilgili yorum yapan Erman, “Baskıya alışık oyuncularız. Rakibimiz istediği kadar motive olabilir. Aynı konsantrasyona biz de ulaşacağız. Sivas’a yakışır bir oyun ortaya koyacağız” diye konuştu.

‘KUPAYI ŞEHRE GETİRECEĞİZ’


Türkiye Kupası’na yönelik açıklamalar da yapan yıldız futbolcu, “Yarı finalde avantajlı durumdayız. İlk maçta Trabzonspor’u 2-1 yendik. Rövanşta da gol bulup, finale çıkacağız. Finalde ise kimin geleceği önemli değil. Biz bu kupayı getirmek istiyoruz” ifadesini kullandı.

Safa Can KONUKSEVER/AMK

0 yorum :

Yorum Gönder