Ağlama Fener Ağlama

Blogger tarafından desteklenmektedir.

ALPER POTUK GELDİ!!!


Alper Potuk tercihini sarı-kırmızılılardan yana kullandı.


G.Saray'ın 2 senedir kadrosuna katmak istediği ve F.Bahçe’nin de devreye girdiği Eskişehirsporlu Alper Potuk tercihini sarı-kırmızılılardan yana kullandı. Hem Milli Takım’da hem de Eskişehir’deki arkadaşlarına İstanbul’da oynamak istediğini söyleyen Alper, dün gününün çoğunu Gökhan Zan ve Burak Yılmaz’la geçirdi.


G.Saraylı futbolcuya da G.Saray’da oynamayı çok istediğini ifade eden milli futbolcunun bu hafta menajerleriyle bir araya geleceği ve kulübünden transferine biran önce resmiyet kazandırılmasını isteyeceği ifade edildi.

---------------------------Güncelleme------------
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Abdurrahim Albayrak ve Ali Dürüst Eskişehirspor Başkan’ı Halil Ünal ile bu akşam saatlerinde Aysal’ın eşinin oteli Les Ottomans’ta bir araya geldi.

Aysal, Alper transferi için yetkiyi Abdurrahim Albayrak’a verdi. Albayrak’ın bonservis ücreti konusunda Halil Ünal’ı ikna edememesi sonrası masaya Ünal Aysal oturdu.

Eskişehirspor’a 4.5 milyon Euro + Elmander takasını teklif eden sarı kırmızılıların bu isteği Eskişehir cephesi tarafından sıcak karşılanmadı. Masada takas için Ufuk, Yekta ve Ceyhun’un isimleri de dile getirildi. Eskişehirspor takas için Emre Çolak’ı düşünebileceğini belirtirken Galatasaray yönetimi ise Fatih Terim’in genç oyuncuyu bırakmak istememesi nedeniyle teklifi reddetti.

Kapıyı 8 milyon Euro’dan açan Halil Ünal, Aysal’ın devreye girmesiyle fiyatı 6 milyon Euro’ya düşürdü. Aysal’ın ayrıca Alper’in sonraki satışı için Eskişehirspor’a komisyon verme teklifi Halil Ünal’ı ikna etti ve taraflar el sıkıştı.

Alper’in yarın menajeriyle birlikte Abdurrahim Albayrak’ın ofisine gidip Galatasaray’la sözleşme şartlarını konuşması beklenirken sarı kırmızılıların bu transferi Milli Takım kampı sonrası açıklamayı düşünüyor.

İstanbul’a arkadaşının yanına gelen Alper, telefonlarını kapatırken başkan ve menajeriyle özel numaradan iletişim sağlıyor.

0 yorum :

Yorum Gönder