Ağlama Fener Ağlama

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Drogba Takım Kaptanı Mı Olacak?

Drogba Takım Kaptanı  Mı Olacak?
Drogba Takım Kaptanı  Mı Olacak?
Sarı kırmızılı formayı şubat ayında sırtına geçiren Fildişili, adeta ligin dengesini bozdu. O tarihten beri çıktığı 9 maçta 5 golü, 6 asisti ve öldürücü paslarıyla puan farkının açılmasında başrolü oynadı. Drogba sezon sonu veda edecek Ujfalusi’nin yerine, Selçuk ve Sabri ile birlikte pazubandı taşıyan üç isimden biri olacak.

GALATASARAY’ın ara transferde renklerine bağladığı Didier Drogba, sarı kırmızılı takımı şampiyonluk yolunda sırtlayan en önemli aktörlerden biri haline geldi. Şubat ayında takıma katılan dünyaca ünlü yıldız, çok kısa sürede ligimize adapte olup Cimbom’un rakipleri ile puan farkını açmasını sağladı. 15 Şubat’taki Akhisar deplasmanında ilk kez formayı sırtına geçiren Fildişili, takımının bu tarihten itibaren çıktığı 9 lig maçında parmak ısırtacak bir performans sergiledi.

SADECE GOL ATMIYOR

35 YAŞINDAKİ lejyoner, bu 9 karşılaşmada G.Saray’ın attığı toplam 18 golün 14’üne direkt katkı yapmayı başardı. Süper Lig’de 5 kez fileleri havalandıran ve özellikle 0-0 devam eden Akhisar ve G.Saray’ın 10 kişi kalıp 1-0 geriye düştüğü Mersin İY maçında 2 gol birden atan Drogba, en kritik anlarda sahne aldı. Gollerinin yanı sıra ligde 6 kez de asist yapan forvet, 2 kez ağları sarstığı Mersin maçında Melo’nun golü öncesinde penaltıyı kazandıran isim oldu.

İki kez de asist öncesi son pası veren Drogba, birçok golün hazırlanmasında kilit rol oynadı.

PARASINI HEMEN ÇIKARDI

SARI kırmızılı kulüpten yarım sezon için 2 milyon Euro alan ve maç başına da 15 bin Euro’ya forma giyen dünya starı, böylece kısa sürede aldığı paranın karşılığını vermiş oldu. Çıktığı 9 lig maçının 7’sinde golü atan ya da golü hazırlayan isim olma özelliğini taşıyan Fildişi Sahilli, G.Saray’ın bu maçlarda elde ettiği 6 milyon 230 bin liralık gelirde önemli pay sahibi oldu.
Drogba’nın, sarı kırmızılıların şampiyon olması halinde şubat ayından sonra yaptığı katkı ile kulübün unutulmazları arasına gireceğine kesin gözüyle bakılıyor.

Fildişi Milli Takımı’ndan aforoz edildi

FİLDİŞİ Milli Takımı Teknik Direktörü Sabri Lamouchi’yle konuşan federasyon başkanı Sidy Diallo, Drogba’yı kadroya çağırmamasını istedi. Sponsorlarından biriyle davalık olan federasyon başkanının, G.Saraylı yıldızın da aynı sponsorla anlaşmasını iptal etmeyi reddetmesi üzerine kendisine savaş açtığı ifade edildi.

Aslan’ın yeni kaptanı olacak

Drogba sezon sonu veda edecek Ujfalusi’nin yerine, Selçuk ve Sabri ile birlikte pazubandı taşıyan üç isimden biri olacak.

takımına sağladığı büyük katkının yanı sıra, G.Saraylı futbolcuların da saha içi ve saha dışında saygı duyduğu bir isim olan Didier Drogba’ya yeni bir sorumluluk daha geliyor. Dünyaca ünlü yıldızın lider özelliğini, teknik heyet ve yönetim de kabul ediyor. Nitekim Fatih Terim’in de onay vermesi halinde Drogba, önümüzdeki sezon takım kaptanlarından biri olacak. Selçuk ve Sabri ile birlikte G.Saray’ın 3 kaptanı arasında yer alan Ujfalusi’nin sezon sonunda ayrılması kesinleşirken, Drogba’nın Çek stoper yerine yeni lejyoner kaptan olmasına kesin gözle bakılıyor.

Kaynak : Galatasaray'dan flaş Drobga kararı! | CHP Haberleri | Habertürk | Vatan | Milliyet | Hürriyet | En son muhalif gündem 

0 yorum :

Yorum Gönder